Hanar

     "Colin" 

Hjärta UA 8 ÅR

Ögon och knä UA

Curly coat/ episodic falling & dry eyes clear

Vår underbare Colin som är frisk som en nötkärna - han studsar  runt som ett jehu och älskar att följa med på precis allt. Vi valde att DNA-typa Colin för några år sedan och eftersom han inte är bärare av vare sig curly coat/ episodic falling eller dry eyes kan han ta emot icke testade tikar. "Yossip"

HJÄRTA UA 6 ÅR

Ögon & knä UA

Den här fine pojken kom till Niccelia´s som 4-åring och är helt underbar - fick han bestämma skulle han alltid sitta i knät. Yossip har verkligen bevisat vad han går för som avelshane och vi är så glada över att han fick komma till oss.


"Charlie"

HJÄRTA UA 8,5 ÅR

Ögon och knä UA

Ljuvlige Charlie - frisk och kry som 7-åring och helbror till vår Colin, samt pappa till b.l.a flerfaldige vinnaren Niccelia´s Kevin Costner: ( lilla bilden till vänster - ägare Kjell-Arne Karlsson)

Vi lät DNA-typa Charlie och han är fri från episodic falling men anlagsbärare för Curly coat & dry eyes. Charlie tar därför bara emot fritestade tikar!


"Oliver"

Ögon, knä och hjärta UA.

Den här gossen är yngst av våra hanar och vi väntar med spänning på vad han har att ge i aveln. Oliver är mkt mjuk i sättet precis som sina föräldrar och har en aldrig sinande energi.... När han var yngre ville han alltid vara ute, dag som sen kväll - nu ligger han gärna under en filt och myser i evighet = vuxenpoäng!:)

 
 

Låna hane till avel

  • Har du en frisk tik och är intresserad av att använda någon av våra hanar för avel är du välkommen att höra av dig.
  • Vi tar bara emot en tik i taget för att hålla smittoriskerna så låga som möjligt och långväga prinsessor får gärna stanna några dagar.
  • Vi anlitar vet Åsa Juvberget och kan ombesörja utstryk/ progesteronprov om det behövs.
  • Tiken skall vara vaccinerad och avmaskad, samt ha fullständiga intyg innan hon kommer till oss.
  • Vi är momspliktiga och priser som anges är alltid inklusive moms